175 Westcombe Hill

Challenge

This project is still under construction and was the brain child of the current owners that wanted to refurbish the house with a clean but traditional feel to the home. The rear of the property is to be treated as ultra modern extension.

Solution

With Architects Atelier Assistance, we are currently delivering a new Kitchen, Living Room to the rear of the house that has connecting views over the Garden with 3×4.5M siding doors and a .5m Clerestorey from front to the rear of the property. Allowing for more light to fill this 135m3 Space. Whilst elsewhere secret Bathrooms and Walking wardrobes are being created with Double height spaces to the Bedrooms in the upper floors. A new Guest Bedroom / Office with flush thresholds onto a balcony for relaxing.

Results